ÚVOD

PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP JE NAŠÍ PRIORITOU

Naší hlavní činností je vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava,spedice a zasilatelství v rámci celé EU. Naší hlavní činností je vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava,spedice a zasilatelství v rámci celé EU. Nabízíme profesionální přístup s důrazem na kvalitu poskytovaných služeb,individuální přístup k zákazníkovi a dlouholetou znalost v oboru. Disponujeme všemi typy a velikostmi vozidel,vlastníme pojištění odpovědnosti dopravce. Disponujeme všemi typy a velikostmi vozidel,vlastníme pojištění odpovědnosti dopravce. Zajišťujeme termínované přepravy i přepravy ADR zboží.

Dopravu Vám zajistíme nejoptimálnějším dopravním prostředkem,v daném čase na určené místo za minimální náklady.

.


Cenové nabídky a kalkulace  provádíme do 24 hod.

Firma T.O.M.P. vznikla v roce 1990 s podnikatelským programem obchodní a zprostředkovatelské činnosti, technických činností v oboru vyhrazených technických zařízení. Od roku 1994 začínají převládat služby v oblasti nákladní dopravy, které se dále v letech 1995-1996 stávají dominantní a hlavní ekonomickou činností firmy.

Podle požadavku svých klientů se v průběhu dalších let profiluje vozový park firmy, který dnes nabízí přepravu různorodou dopravní technikou, počínaje nejmenšími dodávkovými vozidly, solo vozidly s tonáží 7.5t, 12t, 18t, lehkými nákladními soupravami až po kamiony. Podle povahy přepravovaných nákladů a požadavků na teplotní režim v průběhu přepravy nabízíme v  každém uvedeném typu vozidel i provedení izotermické – chladírenské a mrazírenské.

Od roku 2006 máme zřízeno odloučené pracoviště v regionu Kladna. Z tohoto místa zabezpečujeme každodenní svoz elektronických zařízení mezi Českou republikou a Německem.

Firma se snaží o kompletní zákaznický servis a návrh optimálního řešení přepravy s přihlédnutím na termín, druh nákladu a cenovou relaci. Zaměřujeme se na zákazníka s cílem provedení přepravy k jeho spokojenosti a vytvoření dlouhodobého vztahu. Profesionálním přístupem k prováděným službám se snažíme o dobré jméno a image firmy.